Suchen Sie nach Escorts in Usa ? Nach Usa wechseln

Ebony Olivia

Zuletzt gesehen: vor 1 Jahr
ALL VIDEOS (2)
Bewertung
6
2
Vote
REPORT
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
zurück
Folge mir  (2)
Nächste
Rund um die Uhr, sieben Tage die Woche verfügbar
24/7
INDEPENDENT
Independent
Hey gen. I'm Olivia,22 Years and  I am new on this platform . I am from Escort istanbul currently living in Istanbul and I am here to meet any of you who wish to have a great time.I am a very open minded and and free spirit and I don't discriminat. Be nice. Contact me right away!
Ebony choco
Geschlecht
Weiblich
Sexuelle Orientierung
Heterosexuell
Alter
22
Augen
Braun
Haarfarbe
Schwarz
Schamhaar
Komplett rasiert
In–call
Hotelzimmer
Auswärts
Hotel & Hausbesuche
Sprach
Englisch
Spanisch
Körbchengröße
C Natürliche Brüste
Abstammung
Ebony
Gewicht
60 kg (60 lb)
Höhe
165 cm / 165
Nationalität
Kubanisch
Rauchen
Ich rauche manchmal
Trinken
Manchmal
Tattoos
Nein
Piercings
Ja
Treffen mit
Verfügbar für Männer
2+
Arbeitszeiten
Rund um die Uhr, sieben Tage die Woche verfügbar
Preise
Zeitdauer
In–call
Auswärts
30 mindestens
1500 TL
1 Stunde
2000 TL
1.5 Stunde
3000 TL
2 Stunde
4000 TL
6000 TL
3 Stunde
6000 TL
7000 TL
6 Stunde
8000 TL
9000 TL
Übernacht
15000 TL
15000 TL
Ich reise nach
Westeuropa
Karibik
Osteuropa
Skandinavien
Asien
Kanada
Mittlerer Osten
Lateinamerika
Australien
Usa
Beauty: 1.0 / 10
Feelings: 4.0 / 10
Communicative: 1.0 / 10

Merhaba Beyler, Buradaki yorumlara aldanıp gittim. Lakin kapıdan girer girmez sizi soğuk bir kadın karşılıyor. Neredeyse hiç konuşmuyor (ingilizcem iyidir). Direk işi bitirip sizi yollama kafasında sexde tüm hareketleri zorlama ve isteksiz yapıyor. Hoşuna gitmeyen bişey oldu mu konuşmaya başlıyor ve kafanızı ütülüyor. Hatun güzel olmasına rağmen, siz müşteri değilsiniz de o sizin müşterinizmiş gibi bir havası var. Fiyatı uygun diyenler olmuş lakin bu hizmete bu fiyat pahalı.

Reviewer: ozg2023 (1 Bewertungen)
05-11-2023
Übersetzen
0
Beauty: 8.0 / 10
Feelings: 8.0 / 10
Communicative: 7.0 / 10

Arada siyahi görmek için değerlendiriyorum. Fiyatlar uygun ve kız güzel. Çok konuşmuyor arada bir manager var. Yeşil otelde kalıyor odası temiz ve havalı idi.

Reviewer: Cashking (49 Bewertungen)
02-11-2023
Übersetzen
0

Thanks for visiting me again. It was nice

Beauty: 9.0 / 10
Feelings: 10.0 / 10
Communicative: 8.0 / 10

Yeşil otelde kalıyor. Yüz güzelliği ve saçları efsane. Siyahi kız seviyorsanız gönül rahatlığıyla buluşabilirsiniz. Keyifli zaman geçirdim. Nazı niyazı yok biraz üzgün gibi idi anlamadım genel mizacı o belkide.

Reviewer: Cashking (49 Bewertungen)
15-09-2023
Übersetzen
0
Beauty: 9.0 / 10
Feelings: 8.0 / 10
Communicative: 7.0 / 10

Haşmetlerinin belimizi büktüğü, dolar ile euro nun at yarışı oynadığı şu dönemde 2k ya gidilip görülesi siyah bir kısrak. Ufak tefek 160 boylarında 20, 25 li yaşlarında zayıf zarif bir hatun diyebilirim. Yüzü gercekten güzel (göndereceği fotoğraftan daha iyi) vücudu zamanında kilo almış ve zayıflamış çatlakları var ama loş ışıkta hiç önemi yok, göğüsler hafif yer çekimine yenik düşmüş ama yinede fena değil. Öyle semsert bir siyahi beklemeyin yumuşak ama güzel vücut hatlarına sahip bir hatun. Sex yüksek performans ve iyi niyetli, zamanla problemi yok, ingilizce idare eder konuşur anlaşırsınız ama dediğim gibi idare eder müthişte değil. Güzel olan naz niyaz yok ve istediğiniz pozisyona gelir. Otel bostanci yeşili parkı bol otel . Açıkcası birkaç kişi sorun yaşamış ama ben aracı kapalı otoparkına çekip çıkıyorum kata hiç sorun yaşamadım. Hatta otopark paralı ama çıkarken camı bile açmadan kapıyı açsana diyorum ve müşteri sanıp kapıyıda açıyorlar. Mesaj yazdığınızda hemen dönmüyor çünkü sizin yanınızdayken hiiiiiç telefonla oynamıyor, cevap vermiyorsa müşterisi vardır bekleyin bir iki saate döner. Daha da ne diyim güzel işte bu fiyata iş görür fiyat performans 10 veririm. Gidermiyim tekrar açıkcası bu ara siyahileri seviyorum. Hepsini bi denemek lazım ama siyahilerde olivia 2 numara yerini aldı :)

Reviewer: Aksi1i (117 Bewertungen)
31-08-2023
Übersetzen
0
Beauty: 5.0 / 10
Feelings: 10.0 / 10
Communicative: 7.0 / 10

Siyahi bir kadınla birlikte olma hayalim vardı ve iyiki bu hayalimi Olivia ile gerçekleştirmişim. Resimlerdeki gibi çok güzel, o keskin bakışın aynısını canlı canlı görüyorsunuz. Çok iyi ingilizce bilmediğim için fazla konuşamadık. Oral sex konusunda oldukça iyi, kendisi de zevk alıyor, bitse de gitsek tavrında değil, zamana oynamadı, canımı çıkarana kadar devam etti, sanki sevgilimmiş gibiydi, çok aktif öpüştük. Daha uzun bir görüşme daha gerçekleştireceğim. Bostancı da bir otelde buluştuk. Otele giriş konusunda problem yok resepsiyona uğramadan direkt odaya geçiyorsunuz. I have a dream to be with a black woman, and I'm glad I made this dream come true with Olivia. It is very beautiful as in the pictures, it looks the same sharp look alive. We didn't speak much because I don't speak English very well. He's pretty good at oral sex, he has his own taste, it's not in his attitude even if we go away, he didn't play with time, he continued until I was hurt, we kissed very actively, as if he were my lover. I'll have another longer meeting. Olivia I'm fall in love

Reviewer: ironman1190 (1 Bewertungen)
09-07-2023
Übersetzen
0
Schreibe eine Bewertung
Kontakt
Stadt:
Stadt-Bereich:
Telefon:
Apps Available:
Only apps:
SMS only
Teilen
Live chat