¿Busca acompañantes en Estados Unidos? Cambiar a Estados Unidos

Kristina

Ultima vez visto: hace 7 años
Puntuación
0
0
Vote
REPORT
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Anterior
Sígueme  (5)
Siguiente
My personal time:1 Hour:550TL2 Hours:950TL3 Hours:1350TLNOT included taxiI like in my private life: GFE, Sex In Different Positions, 69 Position, Duo, Oral without condom, Masturbation, Striptease, Kissing, Kissing with tongue, Cum on body, Full body Sensual Massage, Sexy Shower Together, Toys, , StraponI like Extra: CIM, CIF - 50+ 30 69 84584328  (Only SMS)Más
Real model
Sexo
Mujer
Orientación sexual
Heterosexual
Edad
25
Ubicación
Ojos
Castaño
Pelo
Rubia
Vello púbico
Afeitado completo
Incall
Habitación de hotel
Outcall
Idioma
Ruso
Inglés
Tetas
C
Etnicidad
Europea (caucásica)
Peso
65 kg (65 lb)
Altura
177 cm / 177
Nacionalidad
Lituana
Tatuajes
No
Piercings
No
Cita con
Disponible para hombres
Beauty: 10.0 / 10
Feelings: 9.5 / 10
Communicative: 10.0 / 10

kıza çok geç ve çok yorgun anımda gittim, çok sıcakkanlı iletişimi ve ingilizcesi, karşılaması oldukça iyi. ayrıca ilk defa bir yabancı escortun ikram olayına girdiğini gördüm ki çok hoşuma gitti . kız resimdekinin aynısı fakat sarışın, hafiften bir göbek yapmış ama ben sallamadım bile hatta kendi söyledi göbeğime bak diye yoksa ben farketmedim, çünkü kız uzun boylu ve bence tam bizlerin damak tadı. göğüsleri fotodakilerden daha büyük açıkçası ki ben çok beğendim bacakları upuzun ve pürüzsüz. aslında teni pürüssüz kızın. aktivite kısmına gelince oyun oynamayı seviyor ve bu konuda iyi , oralı iyi deepthroat ta yapıyor , ben cim cif hiç sormadım çünkü benimde pek tercih ettiğim bir şey değil ama uyumu yakalamışsanız itiraz edeceğini sanmıyorum. seks hoşuna gidiyor. ben puan verirken fiyat/performans puanı veriyorum dolayısıyla verdiğim puanları sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. tekrar denk gelirse uğramadan etmem.

Reviewer: vitallius (10 Reseñas)
18-01-2014
Traducir
0
Beauty: 10.0 / 10
Feelings: 10.0 / 10
Communicative: 10.0 / 10

Ülkemize ilk defa gelmiş. Hakkında herhangi bir yorum okumadan şansa gittim. Ama iyi ki gitmişim. Çok iyi karşıladı ve harika bir altmış dakika geçirdik. Çok güler yüzlü çok konuşkan çok sıcak. Boyu bosuyla insanı ayrıca etkiliyor. Thanks Kristina.

Reviewer: TALL (5 Reseñas)
13-01-2014
Traducir
0
Escribir reseña
Contacto
Teléfono:
Compartir
Chat