Yine bir Ankara ziyaretinde misafiri oldum. Bu sefer daha uzun ve alkol eşliğinde muhteşem görüşme oldu. Servisleri mükemmel, anallar cimler cifler havada uçuştu resmen. Ben hayatımda bu kız gibi sevişen birine rastlamadım.
😊😊😍😍 4 şubattan - 8 şubatta kadar Ankaradayim
Ajansın çalıştığı kızlar birbirinden güzeller seçim yapmak gerçekten çok zor. Hangisini seçsem diğeri aklımızda kalacak cinsten yani ama, ben hakkımı Luna'dan yana kullandım. Kız resimlerin aynısı, yaşıda yazıldığı gibi çok genç. Öpüşme yok denecek kadar. Beraber duş aldık iyi bi yıkadı takımları sonrası yatak. Bj kondomsuz ama vasat bence, puanı bj ve öpüşmeden kırdım. Sexde aktif onu yapma bunu yapma demiyor. Göğüsler doğal ve kocaman insanı resmen sexe davet ediyo.Bembeyaz teni var,alt taraf müthiş pembe dedikleri cinsten,uzun süre ilgilendim insanın bırakası gelmiyor. Cellat gibi sevişsin isteyenlere uymayabilir ama genç göğüslerin arasında kaybolup süt gibi kız olsun isteyenleri üzmez hatta 3 4 yaş gençleştirir o derece, gençlik iksiri gibi. Satırlarıma son verirken sizlere de temennim sikiniz her daim dik olsun.
Benim için servis önemli arkadaş. Yok orası böyle, yok şurası şöyle değil, ki rahatsız edecek hiç birşeyi yok. Kız herşeyi yapıyor sıfır kapris ve inanılmaz olumlu.Sadece Bj ile bile uçurur. Usanmadan sulu sulu zirveye ulaşana kadar devam ediyor ve bunu ekstra ücret talep etmeden yapıyor. Doggy de görüntü muhteşem, herşeyi önüne seriyor. Hele o doggy de anal yapmak yazarken bile dimdik oldum. Kız tamamen mutlu etmeye odaklı.Sevgili siki büyük ve dimdik beyler, böyle kızları bulmak zor, üzmeyelim biz gidelim saygılı olalım ki kızımız da gelsin buralara.
❤️☺️ I hope to see you soon
Ajans çok hızlı hemen randevu oluşturduk. Hanım kızımız Teksas eyaletinde görüşme yapıyor. Kız çok güleryüzlü ve sempatik. Türkçe de anlaşılacak kadar konuşuyor. Görünüş olarak ince yapılı, bembeyaz teni var ve çok temiz. Uzun süre ilgilendim ne bir koku ne bir kapris yaptı herşeye tamam diyor. Gelmişken bütün servislerden yararlanalım dedik. Oralı kondomsuz,cim, 69,analda biraz zorlansa da gayet iyiydi kendini sakınmadan yapıyor. Muhteşem bir görüşme oldu benim için.
Bu siteden ilk görüşmem yorumlara bakarak selena oldu. Arada birileri olmaması ve kendi yerinde olması tercih sebebimdi.iletişim kolaydı hemen randevu oluşturduk. Ev oran tarafında güvenlikli rezidansta.Kadın efsane göt ve göğüsler muhteşem. Müzik açıp oynaması filan insanı cezbediyor. Oral desen başka seviye. İlk postada ben oralına çok karşı koyamadım. İkincide doggy ile bitirdik o manzarada harikaydı. Kesinlikle denenmesi gerekir bu tecrübe diye düşünüyorum. Yaşattığın güzel dakikalar için teşekkür ediyorum.
My love, You are a wonderful person, I am very happy to meet you, I am very impressed by your kind and gentlemanly personality
¡Solo para adultos!
Este sitio web contiene desnudos, contenido sexual explícito y lenguaje adulto. A causa de ello, solo deben acceder a él personas mayores de edad que se encuentren en la ubicación física desde la que accede al sitio. Quien accede a este sitio web declara expresamente ser mayor de edad y aceptar nuestros términos y condiciones. Cualquier uso no autorizado de este sitio puede violar las leyes estatales, federales y/o extranjeras aplicables. Puesto que Zuzana no crea ni produce ningún contenido listado en nuestros anuncios, todos ellos deben cumplir con nuestros estándares sobre edad y contenido.
Zuzana tiene una política de tolerancia cero con respecto a la pornografía infantil o el uso o presentación de menores de edad en nuestro sitio. Acepto informar acerca de cualquier servicio o actividad ilegal que viole los términos de uso.
También acepto denunciar todas mis sospechas de explotación de menores y/o tráfico de personas a las autoridades correspondientes.
Este sitio utiliza cookies. Al continuar navegando por el sitio, usted acepta expresamente nuestro uso de las cookies.