she is attractive, beautiful, charming, sexy legs, fit body, super soft skin. She is smiling, kind, tender kisses, nice social time, it's a smart girl and friendly company. This blonde lady gives fully, it is damn strong on this subject. Your innermost desires will undoubtedly satisfied!
kız çok güzel ve yatakta çok aktif, pornstar tecrübesi yaşattı falan demeyi isterdim ama inanmayın. hepsi yalan, kötü yorumlar yayınlanmıyor, hesaplar kapatılıyor, site bozuldu. kız resimdekinden kötü, göbekli göğüsleri sarkmış, büstiyer ve jartiyeri çıkartmıyor, iki seans anlaştık, ikinciyi yapmadı yarıda kesti, baktım otuzyedi dk olmuş, respsynu aramakla tehdit etti, geri para da vermedi, beni dolandırmış oldu.
i visit this girl and like her really. at first it was different photos so other comment was right but now she put real photos. you will see the girl as in photos. fresh and kind girl.
çok uzakta oturuyorlar, yine de görüşmek istedim, çünkü dedikleri gibi tek kız fiyatına iki kız durumu var. resimlerine bakınca esmer olanın benim tipim olmadığını biliyordum, tek kızla görüşmenin de hemen hemen duo fiyatından farkı olmayınca duo olsun dedim. gerçi duoda lesbi show gibi oral falan yok demişlerdi. sarışının hatrına gittim onca yolu ama girdiğimde gayet ev haliyle karşıladılar beni. seksilik sıfır. esmer olanı resimlerine hiç benzetemedim, resimler onun değil bence. saçımı değiştirdim falan dedi ama pek inanmadım. sarışın resimdeki kız, yüzü sivilceli ve normal bir şekilde görünce hiç ilgimi çekmedi. sarışının son iki resmi nerde bu ev haliyle duran kız nerde? evde bir tane de köpek var esmerin kucağında duruyordu, o da not olsun.
bugün resimleri değiştirmişler, şimdiki resimler gerçek. kız güzel ama serviste biraz sorun var, öpüşmedi ve oralı kondomla yaptı, kısa kaldım sadece bana mı öyle yaptı bilmiyorum. daha önce de gelmişti, ikinci gelişi.
daha önce yarım saat duo görüşmüştüm bu kızlarla. sarışın olan pem'in vücudu biraz kalın. diğer kız resimlerdeki gibi. görüştüğümüzde biraz durgundular ya da ben günümde değildim, 1 saatten yarım saate indirip sonra geliyim bi daha demiştim.
¡Solo para adultos!
Este sitio web contiene desnudos, contenido sexual explícito y lenguaje adulto. A causa de ello, solo deben acceder a él personas mayores de edad que se encuentren en la ubicación física desde la que accede al sitio. Quien accede a este sitio web declara expresamente ser mayor de edad y aceptar nuestros términos y condiciones. Cualquier uso no autorizado de este sitio puede violar las leyes estatales, federales y/o extranjeras aplicables. Puesto que Zuzana no crea ni produce ningún contenido listado en nuestros anuncios, todos ellos deben cumplir con nuestros estándares sobre edad y contenido.
Zuzana tiene una política de tolerancia cero con respecto a la pornografía infantil o el uso o presentación de menores de edad en nuestro sitio. Acepto informar acerca de cualquier servicio o actividad ilegal que viole los términos de uso.
También acepto denunciar todas mis sospechas de explotación de menores y/o tráfico de personas a las autoridades correspondientes.
Este sitio utiliza cookies. Al continuar navegando por el sitio, usted acepta expresamente nuestro uso de las cookies.
amaçlı yorumlar yazılıyor. ajans bazında olanlara bakarsak bu kızın ajansına karşı operasyon yapmaya çalışılmış, kızları kötülenmiş birden bire. bi kaç hafta önce de lonely roses'ı parlatıp yükseltme çabasında olanlar vardı, anlayacağınız türk pezolar işin içinde. sadece ajans değil kız bazında da işin içindeler. bunun dışında bazen kıza başkası gitmesin diye bir kıskançlıkla yazıldığını sezdiğim kötü yorumlar oluyor. eskiden yeni profille yazılanlara inanmayın deniliyordu şimdi çok eski profiller hortlatılıp yazılmaya başlandı. yüksek puanlı, yaptığı bütün aktiviteyi ince detayına kadar anlatan yorumlara güvenip gidiyorsun, zerre kadar alakası yok. sayenizde kimseye gitmiyorum artık sağolun.