Arkadaslar bu kiz diye ajansin yonlendirdigi kiza gittim ama kizin bununla alakasi yok. Ki zaten kendisi de kabul etti bu olmadigini ama ajans beni geri zekali yerine koyup hayir o kiz dogru kiz, yeni dovme yaptirdi falan diyor. Sonucta gorusmeyi yapmadan ciktim. Siz de kanip zamaninizi bosa harcamayin. Ayrica bu ajansla da calismayin bence.
Çok içten çok cana yakın. Benim için gerçekten güzel bir sex deneyimi oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. :) Daha önce bu kadar başarılı olanına rastlamadım. Saksosu mükemmel... Özellikle duşta ayrı bir performansı var. Kesinlikle yeniden gideceğimden şüphem yok. Şiddetle tavsiye ediyorum. Yakın bir zamanda yeniden gideceğim. Teşekkürler Elvira... Kiss you :*
benim için oldukça iyi bir deneyimdi. zayıf lolita kıvamında kızlardan hoşlananlar için iyi bir tercih Sofi. beni mini etek ve seksi iç çamaşırlarıyla karşıladı. fizik olarak çok iyi diyebilirim. etekt altından görünen beyaz iç çamaşırı hala aklımda. iki kez birlikte oldum birinde suratına boşalmama izin verdi. gerçekten inanılmazdı. Arkadaşlar tek kelimeyle mükkemmel şiddetle tavsiye ediyorum.
Vay bee, öncelikle bu inanılmaz eğlenceli zamanı bana verdiğin için çok teşekkür ederim Kristina . Kız gerçekten çok iyi, herşeyi yapıyor tüm servisleri çok başarılı ve kız arkadaş deneyimi isteyenler için harika tercih. Daha önce hiçbir kız günün yorgunluğundan sonra beni bu kadar mutlu edip rahatlatmamıştı :) Hiç acele etmiyor zaman sıkıntısı yaşatmıyor ve gerçekten olağanüstü oral yapıyor ve sen yeter diyene kadar bırakmıyor :) ( daha önce daha iyisini yaşamamışsınızdır) Kesinlikle en az bir ziyaretim daha olur.:love:
She said all included, but no cim, no bj without condom. Only massage is good. She is trying to waste time. She speaks English.sad Her şey dahil demişti, ama sadece masaj yaptı. Cim, kondomsuz bj yok. Klasik gıdıklanıyorum numarası yapıyor.
This is fake rewiew from another agency. Because this girl only today come back Ankara and start job????????????
Arkadaslar vucut cok iyi, silikon takintiniz yoksa gogusler de iyi ama kiz opusmuyor ve kendini hiiic yormuyor. Yani nasil zorladim anlatamam. Bildigin yatmaya gelmis. Servis cok kotuydu. Hatta agzina zorla aldi diyebilirim. Onu da yalap salap.
Tylko dla dorosłych!
Ta witryna zawiera nagość, treści o charakterze jednoznacznie seksualnym i język dla dorosłych. Powinny być dostępne tylko dla osób pełnoletnich w fizycznej lokalizacji, z której uzyskujesz dostęp do witryny. Wchodząc na tę stronę internetową, oświadczasz nam, że jesteś pełnoletni i zgadzasz się z naszymi Warunkami. Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie z tej strony może naruszać prawo stanowe, federalne i/lub zagraniczne. Chociaż Zuzana nie tworzy ani nie produkuje żadnych treści wymienionych w naszych reklamach; wszystkie nasze reklamy muszą być zgodne z naszymi standardami wieku i treści.
Zuzana ma politykę zerowej tolerancji dla pornografii dziecięcej lub nieletnich reklamujących lub korzystających z naszej witryny. Wyrażam zgodę na zgłaszanie wszelkich nielegalnych usług lub działań, które naruszają Warunki użytkowania.
Zgadzam się również zgłosić podejrzenie wykorzystywania nieletnich i/lub handlu ludźmi do odpowiednich władz.
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.
50% photoshop. Kız gerçekten 35 yaşında. Bir saat ödedim ama ilk temastan sonra ayrıldım. tavsiye etmem