Alya ile pazar günü öğlen kuğulu park civarındaki otelde görüştüm. Sorduğumda o günkü ilk müşterisi olduğumu söyledi. Fotoğraflardaki gibi çok güzel bir kız. 1.78 boyunda, 60 kg. Gögüsler B, beli ince, baldır göt oranı harika. İngilizcesi yok. Translate ile konuşmaya çalıştık. Tatlı bir kız ve sıcak kanlı davranıyor. Her güzel kız gibi amı elmastan. Hırpalatmıyor. Dilli öpüşmüyor. İlkini 15 dakikada boşaldım. İlk posta gayet güzel geçti. Ayna karşısında owo, 69, misyoner, doggy, cowgirl, pronebone ve doggy ile bitirdik. Pozisyon zenginliği, uyum, zevk alma çok iyiydi. Duş alıp 10 dakika mola verip tekrar başladığımızda 5nci dakikada pozisyondan birdenbire kalkarak tavır yaparak her postada 5 dakika sikebileceğimi, 1 saat boyunca sikemeyeceğimi söyledi. Daha 25 dakika vardı. Acıyor diyor, yoruldum diyor ki doğru değil cowgirl hariç bütün pozisyonlarda ben çalışıyordum. Konsantrasyonum bozuldu. Sikim indi. Gönlümü almaya çalıştı ve kaldırmak için yalamaya başladı. Tam kalkmıştı ve kondomu takmak üzereydim ki, bu sefer de hayır olmaz, zamanımız bitti dedi. Daha 10 dakika kaldığını gösterince bu sefer tamam 5 dakika sik dedi. Artık benim yönlendirmelerime uymuyor, kendi kafasına göre pozisyonlara giriyordu. Boşalamadan bıraktım. Yaptığı ve beni rahatsız eden şeyleri translate ile anlatarak, teşekkür ederek odadan çıktım. Ajansın kızlara her postada 5 dakika gibi saçma bir kural olmadığını, herkesin 5 dakikada boşalamadığını anlatması lazım. Kız çok güzel olmasına rağmen bir daha kesinlikle gitmem. Dostlarıma da kızın pilinin yarım saat olduğunu söyleyip, 1 saat almamalarını tavsiye ederim.
Herkese merhaba, aşağıdaki yorumlarda gördüğünüz gibi ALYA AZ'nin önceki gelişinde "Fucker_Hackerr" kardeşim tam benlik hatun olduğunu söylemişti, bende kızla görüşeceğimin ve detaylı inceleme yazacağımın sözünü vermiştim ancak çeşitli sebeplerle görüşememiştim, kızın tekrar Ankaraya geldiğini görünce bu sefer hemen randevumu ayarladım ve bugün ALYA AZ ile görüştüm. Kız buraya Moskovadan gelmiş, 21 yaşında,178 boyunda, fit vücudu ve çok seksi kalçası var. Benimde boyum 193, kaslı bir vücudum var, bu sebeple görüştüğüm kızları kolay kolay yanıma yakıştıramıyorum. Toplamda 4 kızı yanıma yakıştırdım. Bunlar Alisa AZ 179 boyunda (son gelen değil, geçen sene ramazan bayramında gelmişti benim profilimden geçmiş inceleme yazımlarımda bulabilirsiniz), Ket AZ 177 boyunda, Alya AZ 178 boyunda, Hana AZ 176 boyunda. Yanıma yakıştırdığım kızlar listesine 3. sıradan ALYA AZ girdi. Kendisini bu sebeple tebrik ediyorum. Kız dilini kullanmadan benimle öpüştü. Kızla sevişirken amını parmakladım, kızın amı vıcık vıcık ıslandı, çok tahrik oldum. Oral seksi kondomsuz uzun süre yaptı, toplara inmedi ama iyiydi. 69 pozisyonunda ben onun amını yalarken o da benim sikimi yaladı. Bu arada ben am yalamaya iyice alıştım. Eskiden tiksindiğim için am yalamıyordum ama artık am yalama bağımlısı oldum. Cowgirl, doggyy ve misyonerde pompaladım ve iki posta attım. İkinci postayı doggyy pozisyonunda kızın seksi kalçasının üzerine boşaldım (COB'da ekstra ücret yok bu arada). Milletin dışarda görse ağızının suyunun akacağı bu kızın kalçasının üzerinde kıymetli dölümün akması çok tatmin edici bir histi benim için. Kızın iletişimi ve sohbeti iyi. İngilizce ve translate ile güzel sohbet ettik. Güler yüzlü ve sıcakkanlı bir kız. Seans arası masaj da yaptı. Kız masaj yaparken kaslı vücuduma olan ilgisi fark ettim. Sonuç olarak memnun kaldığım bir görüşmeydi, herkese ALYA AZ'yi tavsiye ederim. AZ ajansa böyle uzun boylu manken gibi kızları getirdikleri için teşekkür eder, herkese hayatta boş şans dilerim.
Ankara'da 2024 yılında buluştuğum paket olarak en güzel hatun diyebilirim. Ajansla hızlı bir şekilde iletişim sağladım ve buluşma gerçekleşti. Fotoğraflardan daha sempatik ve 180 civarında. Çizme ve mini dress kombini çok yakışmış. Buluşmaya güzel hazırlanmış ve fotoğraflarından daha güzel bir hatunla buluşmak gerçekten güzel bir duygu. Bacak ve kalça hattı tam bir görsel şölen. Aksiyon kısmında gayet uyumlu. Fiziği ve tarzıyla fark yaratan Alya'nın tadı damağımda kaldı) Tekrar görüşmek dileğiyle.
Uğur tam senlik hatun boyu uzun :d
Evet tam benlik kız. Ama maalesef Ankarada değilim.8 Aralıkta Ankaraya döneceğim ve görüşeceğim bu kızla, detaylı bir inceleme yazarım. Lütfen ben gelene kadar bu kızı Ankarada tutun.