Kuyumcuda altına bu kadar istemiyorlar. Uzak durulmasında yarar var ki piyasa yükselmesin. Özellikle ajanssız çalışan kızlara daha temkinli davranmak gerekiyor
Sevgili kullanıcı, yorum yaptığın için teşekkür ederim. Sizin bir ajans olduğunuzu, bilerek zarar vermek amaçlı bu yorumu yazdığınızı aşıkar şekilde anlamışımdır. Sitede serbest çalışan bütün bayanların ilanlarına bu şekilde yorum yapıyorsunuz ki, bizlerde ajansla çalışalım. Fakat benim ajansa yedirecek fazla param yok. Ne kadar kazandığım önemli değil, ne kadar güzel davranış sergilediğim, ajans kızları gibi vur kaç yapmadığım önemli. Sevgiler 🙏
Merhaba arkadaşlar hiç yorum yapmam fakat bu kez yorum yapma gereksinimi duydum. Neredeyse her ay bir kızı deniyorum. Fakat temizlik hijyen konusunda bu kadar titiz ve bir o kadar da seksi harika bir kızla ilk kez beraber oldum. Özellikle benim için önemli konudur. Kendini size bırakıyor ne isterseniz onu yapabiliyorsunuz. Tamamen bir geyşa diyebilirim. Görüşmemiz outcall şeklinde oldu gerçekten temizliğe ve özellikle günümüzdeki baş belası hastalıktan çekinenler için bu kız biçilmiş kaftan diyebilirim. Hadi belinize kuvvet beyler.
Adults Only!
This website contains nudity, explicit sexual content and adult language. It should be accessed only by people who are of legal age in the physical location from where you are accessing the site. By accessing this website, you are representing to us that you are of legal age and agree to our Terms & Conditions. Any unauthorized use of this site may violate state, federal and/or foreign law. While Zuzana does not create nor produce any content listed on our ads; all of our advertisements must comply with our age and content standards. Zuzana has a zero tolerance policy for child pornography or minors advertising or utilizing our site.
I agree to report any illegal services or activities which violate Terms of Use.
I also agree to report suspected exploitation of minors and/or human trafficking to the appropriate authorities.
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.